Erzurum’da hasta yakınları, sağlıkçılara ve polise saldırdı

Erzurum’da hasta yakınları, sağlıkçılara ve polise saldırdı
Erzurum’da Araştırma Hastanesi’nde hasta yakınları, sağlık personeline tepki gösterdi, olay yerine gelen polise saldırdı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Araştırma Hastanesi yaşlı bakım servisinde yatan bir hasta vefat etti. Durumu hasta yakınlarına bildiren sağlık görevliler ile hasta yakınları arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce olay yerine polis geldi. İddialara göre; hasta yakınları bu kez olayı...

Erzurum’da Araştırma Hastanesi’nde hasta yakınları, sağlık personeline tepki gösterdi, olay yerine gelen polise saldırdı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.


Alınan bilgilere göre, Araştırma Hastanesi yaşlı bakım servisinde yatan bir hasta vefat etti. Durumu hasta yakınlarına bildiren sağlık görevliler ile hasta yakınları arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce olay yerine polis geldi. İddialara göre; hasta yakınları bu kez olayı yatıştırmak isteyen polislerle tartışmaya başladı. Hastane içerisinde arbede yaşanırken çok sayıda takviye polis ekibi hastaneye çağrıldı. Onlarca ekip hastaneyi adeta abluka altına aldı ve şahısları gözaltına aldı.


Gözaltına alınan 3 şahıs polis merkezine götürüldü, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.