Sahildeki tartışma cinayetle bitmişti: "Dursak duramıyor, kaçsak kaçamıyorduk"

Kocaeli'nin Derince ilçesinde 45 yaşındaki Cafer Karaman'ın darp sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin tutuklanan sanıkların yargılanmasına başlandı. Sanıklardan Çağlar B., sahilde kısık sesle müzik dinledikleri sırada Karaman ve yanındaki şahsın yanlarına gelip küfür ettiklerini söyledi. Cem K. ise "Onlar alkollüydü ancak biz değildik. Tarık'ın elinde muşta vardı, parmağıma vurdu. Parmağım kırıldı. Siz de olsaydınız aynı şeyi yaşardınız,...

Kocaeli'nin Derince ilçesinde 45 yaşındaki Cafer Karaman'ın darp sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin tutuklanan sanıkların yargılanmasına başlandı. Sanıklardan Çağlar B., sahilde kısık sesle müzik dinledikleri sırada Karaman ve yanındaki şahsın yanlarına gelip küfür ettiklerini söyledi. Cem K. ise "Onlar alkollüydü ancak biz değildik. Tarık'ın elinde muşta vardı, parmağıma vurdu. Parmağım kırıldı. Siz de olsaydınız aynı şeyi yaşardınız, başka çare bırakmadılar. Dursak duramıyor, kaçsak kaçamıyorduk" dedi.
Olay, 16 Ocak'ta saat 01.00 sıralarında Çenedağ Mahallesi Harikalar Sahili'nde meydana geldi. İddiaya göre, Cafer Karaman darp sonucu ağır yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunulması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Cafer Karaman ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Cafer Karaman'ın ölümüne ilişkin Cem K., (20) Çağlar B. (20) ve 18 yaşından küçük olan Ayberk E. gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Cem K. ile Çağlar B. "Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayberk E.'nin ise bir süre tutuklu bulunduktan sonra tahliye edildiği bildirildi.

"Tam dişimize göresin"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ülke Haberleri