TFF 3. Lig 3. Grup Play-off 3. Turu: Belediye Kütahyaspor: 2 - Erbaaspor: 1

TFF 3. Lig 3. Grup Play-off 3. Turu: Belediye Kütahyaspor: 2 - Erbaaspor: 1
Belediye Kütahyaspor, TFF 3. Lig 3. Grup Play-Off 3. Tur maçında Erbaaspor’u 2-1 mağlup etti. Dumlupınar Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı, Kütahya protokolü tribünden izleyerek Belediye Kütahyaspor’a destek verdi. Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, "Güzel bir oyunla ve taraftarlarımızın desteği ile Erbaaspor’u 2-1 mağlup. Hedefimiz Erbaa’daki maçı kazanmaktır. Bizleri yalnız bırakmayan protokolümüze taraftarlarımıza teşekkür...

Belediye Kütahyaspor, TFF 3. Lig 3. Grup Play-Off 3. Tur maçında Erbaaspor’u 2-1 mağlup etti.


Dumlupınar Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı, Kütahya protokolü tribünden izleyerek Belediye Kütahyaspor’a destek verdi. Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, "Güzel bir oyunla ve taraftarlarımızın desteği ile Erbaaspor’u 2-1 mağlup. Hedefimiz Erbaa’daki maçı kazanmaktır. Bizleri yalnız bırakmayan protokolümüze taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah kupayı şehrimize getireceğiz” dedi.


Belediye Kütahyaspor, TFF 3. Lig 3.Grup’ta play off aşaması 1. turunda Silivrispor’u 2-1 eleyen, 2.turda Kuşadasıspor’u da 3-0’lık skorla saf dışı bırakmıştı.



TFF 3. Lig 3. Grup Play-off 3. Turu: Belediye Kütahyaspor: 2 - Erbaaspor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.