Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu

Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu
Medline Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler ve çocukları, Anneler Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte buluştu. Hastanenin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katılan aile ve çocuklarını Medline Adana Hastanesi Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanları Dr. Feza Burak ve Dr. Hamdi Karanfil karşıladı. “Günümüzde başarı oranları oldukça artmış durumda” Ekinlikte kısa bir konuşma yapan Dr. Feza Burak, çocuk sahibi...

Medline Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler ve çocukları, Anneler Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte buluştu.


Hastanenin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katılan aile ve çocuklarını Medline Adana Hastanesi Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanları Dr. Feza Burak ve Dr. Hamdi Karanfil karşıladı.



“Günümüzde başarı oranları oldukça artmış durumda”


Ekinlikte kısa bir konuşma yapan Dr. Feza Burak, çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin çaresiz kaldıklarını düşündükleri anda başvurdukları tüp bebek tedavisi sayesinde anne-baba olma şansını yakaladıklarını söyledi. Dr. Karanfil ise, günümüzde tüp bebek tedavisinde geliştirilen yeni yöntemler sayesinde başarı oranlarının geçmişe göre çok daha fazla olduğunun altını çizdi.


Etkinlik, çocuklar için hazırlanan pastanın kesilmesi ve hastane palyaçosunun yaptığı neşeli gösterilerin ardından topluca hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.



Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.