Vatandaşlar yangına müdahaleyi öğrendi

Vatandaşlar yangına müdahaleyi öğrendi
Kocaeli’de itfaiye personelleri vatandaşlara yangın güvenliği eğitimi verdi. Eğitim kapsamında yangın söndürücüler kullanılarak gerçeği aratmayacak tatbikat da gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Birimi KOBİTEM ekiplerince Gebze’de bulunan 26 Nisan Emlak Konutları Site sakinlerine yönelik "yangın güvenliği eğitimi" gerçekleştirdi. Eğitimde yangın önleme, yangında doğru hareket tarzı ile taşınabilir...

Kocaeli’de itfaiye personelleri vatandaşlara yangın güvenliği eğitimi verdi. Eğitim kapsamında yangın söndürücüler kullanılarak gerçeği aratmayacak tatbikat da gerçekleştirildi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Birimi KOBİTEM ekiplerince Gebze’de bulunan 26 Nisan Emlak Konutları Site sakinlerine yönelik "yangın güvenliği eğitimi" gerçekleştirdi. Eğitimde yangın önleme, yangında doğru hareket tarzı ile taşınabilir yangın söndürücülerin kullanımı hakkında pratik bilgiler sunuldu.


Eğitimin son bölümünde ise uygulamalı olarak yangın söndürücüler kullanılarak tatbikat gerçekleştirildi. Büyükşehir İtfaiyesi tarafından verilen eğitim hizmetleri sayesinde, vatandaşların muhtemel afet ve yangınlara hazır olmaları, ayrıca profesyonel müdahale birimleri gelinceye kadar bu durumlarla başa çıkabilmeleri hedefleniyor.



Vatandaşlar yangına müdahaleyi öğrendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.